Ha már korábban vagy jelenleg is ígénybe veszed valamely magyarországi vagy külföldi munkaerő-közvetítői iroda bármely szolgáltatását és ROSSZ véleményed vagy tapasztalatod van velük kapcsolatban, oszd meg másokkal is!

 

Reméljük sok hasznos információt és tapasztalatot fogunk olvasni a jövőben!

"Felhívjuk minden kedves látogatónk és vélemény nyílvánítónk figyelmét, hogy trágár kifejezéseket, személyek nevét tilos beírni! Ezeket a bejegyzéseket azonnal töröljük az oldalról!

Szerző: Magyar Vendéglátosok  2010.01.29. 20:30 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarvendeglatosok.blog.hu/api/trackback/id/tr821713435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Apika 1994 2010.05.25. 07:17:50

Vigyázzatok az (Andreas Agro)-val mert nem mindig az van amit igérnek.A lakás szörnyü(sem tv,mosogép,)amig te keresel kb.228000 ft-ot addig ök keresnek rajtad havi netto 300000 ft-ot a semmi-ért,ami azt jelenti hogy a gazda kifizet 80 koronát oránként és te ebböl kb 35 koronát kapsz,Elég nagy baj hogy ezt a törvényes lopást az állam engedi.Ami az útazást illeti azt ugy oldják meg hogy te sehogy sem jösz jol ki belölle.Nincsenek hétvégi potlékok,fizetett ünnep és a melo nagyon sokszor emberfeletti eröt igényel.Szoval érdemes jól meg gondolni az egésszet.Ráadásul még azt is lehetetlené teszik hogy közvetlen szerzödést kössél a gazdá-val ha netalán( megfelelnél).Amásik hogy ha nem saját auto-val mész akkor a bevásárlás-is problémás lesz mert a legtöbb eset-ben kint van a tanya a semmi közepén.Higyétek el ez nem kamu,én tapasztalat-bol irtam.

gypsy01559 2010.09.16. 07:53:02

... Te mit csináltál Dániában és mennyi ideig. Volt korrekt munkaszerződésed? Ha nem teljesítették a szerződésben foglaltakat, miért nem perelted be őket? Amit ígértek azt legalább kifizették?
süti beállítások módosítása